Vi använder cookies.

010 410 73 70

Espree Strawberry Lemonade Schampo

Schampo från Espree med doft av jordgubbar som både rengör på djupet och vårdar Mer info

139 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-3 arbetsdagar

Schampo från Espree med doft av jordgubbar som både vårdar och rengör på djupet. Med hjälp av sina naturliga ingredienser så som Aloe Vera, Pantenol, Jojoba samt A- och D-, och E-vitamin hjälper schampot till att enkelt och effektivt avlägsna både smuts och fett.

Detta fantastiska schampo rengör på djupet och gör pälsen mjuk, samtidigt som huden återfuktas. Dessutom ger schampot lyster och förstärker hundens pälsfärg.
Med en utmärkande doft av jordgubb och citron är detta för hundägaren som älskar livets sötma.

Esprees pälsvårdsserier är tillverkade av ekologiska och botaniska växter, vegetabilier och mineraler. Alla ingredienser är nedbrytningsbara, ekologiska och snälla mot miljön. Produkterna är av humankvalitet, men med ett pH-värde anpassat för hundar och katter. Detta innebär minimal risk för hudirritation eller allergi. 

Bruksanvisning:
Späd schampot med 12 delar vatten innan du schamponerar in hunden, använd en blandflaska eller en balja. Använder du en balja kan du enkelt applicera schampot med hjälp av en svamp. Se till att applicera rikligt med schampo som masseras in i pälsen och huden. Skölj därefter noggrant, gärna två gånger, så att inga schamporester sitter kvar i pälsen.


Kommer i storflaska om 3,8L

Innehåller

Aloe Vera
Kokosbaserat rengöringsmedel
Pantenol (balsam)
Jojoba (fuktkräm)
Vitamin A, D och E

Vill du veta mer om Espree Strawberry Lemonade Schampo

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner