Vi använder cookies.

010 410 73 70

Om Animail

Animail är nordisk nätbaserad zoobutik och djuraffär. 2007 när företaget startade revolutionerade man zoobranschen genom hemleverans av djurfoder och tillbehör.
Idag erbjuds över 60 fodermärken och tusentals andra artiklar så som kattsand, leksaker, godis och andra tillbehör - för hund, katt, fisk, fågel, reptil och smådjur. Varorna levereras hela vägen hem oavsett vart du bor!
De kunderna som hängt med på vår resa en längre tid känner oss även som tidigare Foderbilen. 2012 bytte vi namn till Animail och tog steget ut i Norden.
Vårt mål är att underlätta din vardag och frigöra tid, med det sagt är du alltid välkommen att kontakta oss även om du bara har en liten fundering så gör vi vad vi kan för att vara till hjälp.

*Snabba och trygga hemleveranser

*Brett sortiment

*Samarbete med kunniga veterinärer

*Prenumerera enkelt

Kontakta oss:
010 410 73 70
kundservice@animail.se

Animail är ansluten till REPA för att fullfölja vårt producentansvar för de förpackningar vi skickar ut. Vi är även medlemmar i branschorganisationen ZOORF.

Allt material på hemsidan är ©Animail om inte annat specifikt anger. Varumärket är ® how Patent- och registreringsverket.