Vi använder cookies.

010 410 73 70

Professionell rådgivning

Animail erbjuder produktrådgivning som innebär att du som kund både före och efter köp har du möjlighet att få kostnadsfri rådgivning från några av landets främsta veterinärer. Alla produktfrågor besvaras inom 48 timmar. För att ställa en fråga till våra veterinärer använd frågelådan som du hittar under respektive produkt.

Se alla artiklar!

Senaste artiklar

Därför ska du bry dig om din hunds avföring

Har du tittat lite extra på din hunds avföring på sistone? Gör det – den säger mycket om hur din hund mår.

Läs mer

Hundens och kattens mun och tandhälsa

Bra artikel som hjälper dig som hund och kattägare att sköta ditt djurs munhygien, detta leder till friskare tänder, tandkött och inte minst en bättre andedräkt.

Läs mer

Kategori 1: långhår

Inom kattvärlden, exempelvis i kattförbundet SVERAK, i utställnings och avelssammanhang indelas kattraserna i olika kategorier. Inom kategori 1 Långhår ingår perser och exotic. Namnet för kategori 1 är lite vilseledande då exotic är en korthårig katt men den är faktiskt en syskonras till persern.

Läs mer

Muskelproblem

Hundar och människor är lika när det gäller musklernas uppbyggnad och funktion. De allra flesta vet hur ont det kan göra med en sträckning eller inflammation i en muskel eller hur stel man kan bli efter ansträngning. Det gäller hundar också.

Läs mer

Kantarellsök

Kantarellsök motiverande för både dig och din hund.

Läs mer

Möt våra experter

Animail

Tove Hultman

Leg. Veterinär Tove Hultman gör ett internship och arbetar vid Köpenhamns Universitetsdjursjukhus. Där arbetar hon mestadels med akutmottagning, behandling av remitterade patienter samt undervisar veterinärstuderande på olika avdelningar. Speciellt intresserad i akutmedicin.

Ragnhild Gundersen

Ragnhild jobbar som veterinär för hund och katt på Köpenhamns universitetsdjursjukhus. Hon jobbar som kirurg, undervisar veterinärstudenter i praktisk kirurgi.

Ylva Winsborg

Mia Opdahl

Stigen Jensen

Victoria Føreid

Ella Permer