Vi använder cookies.

010 410 73 70

Royal Canin X-Small Puppy

Royal Canin X-Small Junior är ett komplett valpfoder anpassat för mycket små hundar med en vuxenvikt på max 4 kg. Mer info

199 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

Royal Canin X-Small Junior är  ett komplett valpfoder anpassat för mycket små hundar med en vuxenvikt på max 4 kg. Hos mycket små hundar är tillväxten snabb och väldigt intensiv. Under 7 till 8 veckor kan valparnas födelsevikt öka med tio gånger! Därför har denna fas en betydande inverkan på deras framtida hälsa. För att ge den bästa starten i livet på ett säkert sätt, är det viktigt att ge en balanserad kost som tar hänsyn till deras specifika behov. Royal Canin X-Small Junior har en mindre foderbit som anpassats till att passa de mindre käkarna hos små hundar och sammansättningen hjäper också till att stimulera aptiten hos kräsna hundar.

X-Small Junior har en exklusiv kombination av näringsämnen för att stödja en god matsmältning med L.I.P-proteiner och prebiotika för en balanserad mag- och tarmflora. Mycket små raser har en större risk för att få förstoppning. Ett balanserat innehåll av fibrer (inklusive psyllium) hjälper passagen genom tarmen och bidrar till förbättrad avföringskonsistens.

Högre energinivåer - Tillgodoser de höga kraven på energi hos valpar av små raser och tillfredsställer en kräsen hunds aptit.
Tandhälsa - Hjälper till att reducera tandstensbildning tack vare näringsämnen som binder kalcium i saliven.
Naturligt skydd - Hjälper valpens immunförsvar, speciellt tack vara en patenterad sammansättning av antioxidanter och prebiotika.

Innehåller

Torkat fågelprotein
Ris
Majs
Animaliskt fett
Vegetabiliskt proteinisolat
Majsgluten
Hydrolyserat animaliskt protein
Betmassa
Mineraler
Sojaolja
Psylliumfrön & skal
Fiskolja
Spårämnen

Näringsdeklaration

Protein 31
Fett 20
Aska (%) 7,1
Växttråd 1,5
Vattenhalt (%) 9,5
Kostfiber (%) 7
Omega 6 (%) 4
Omega 3 (%) 0,67
Omsättbar energi (kcal/kg) 3866,5
Förväntad vuxenvikt från (kg) Förväntad vuxenvikt till (kg) Foder (g)
1 2 29 - 55
2 3 49 - 75
3 4 63 - 92

Recensioner