Vi använder cookies.

010 410 73 70

Specific™ Adult Large & Giant Breed CXD-XL

Friskfoder från Specific Mer info

400 kr
  •   Gratis hemleverans över 500kr!
  •   Fria returer - 30 dagars öppet köp
  •   Leverans inom 1-4 vardagar

SPECIFIC CXD-XL ADULT LARGE & GIANT BREED
(> 25 kg)

Indikationer
Dagligt foder för friska hundar av stora (1-6 år) och mycket stora raser (1-5 år).

Fodrets egenskaper och förklaring till sammansättningen
• Omega-3 from fish - Innehållet av EPA och DHA i kombination med det måttliga energiinnehållet främjar friska leder samt bevara frisk hud och päls.
• Moderate energy, balanced nutrients - Ett balanserat helfoder med måttligt energiinnehåll och näringsämnen med hög smältbarhet som tillgodoser behoven hos hundar av stora och mycket stora raser och hjälper dem att behålla sin idealvikt. Minskar risken för övervikt.
• High digestibility - Kvalitetsråvaror med hög smältbarhet säkerställer ett maximalt näringsupptag från fodret samtidigt som mängden avföring minskar. 
• Intestinal support - Psyllium Husk är en gelbildande fiber som absorberar flera gånger sin vikt i vätska och har en gynnsam effekt på regleringen av aktiviteten i mag­ tarmkanalen. Råvarorna med hög smältbarhet är särskilt utvalda med tanke på det mycket känsliga matsmältningssystemet hos stora och mycket stora raser.

Mer information
• L­-carnitin har tillsatts fodret. L­-carnitin transporterar fettsyror in i mitokondrierna, stimulerar fettoxidationen och bidrar till att bevara musklerna. Detta i kombination med den måttliga energitätheten hjälper hundarna att behålla sin idealvikt.
• Bitarnas storlek är anpassad till hundar av stora och mycket stora raser. Tack vare bitstorleken stimuleras hundar av stora raser och mycket stora raser att tugga och därmed hindras de att glufsa i sig maten för snabbt.
• Till dräktiga eller digivande tikar av stora och mycket stora raser rekommenderas SPECIFIC CPD-­M Puppy Medium Breed. Till hundar av stora raser som är äldre än 6 år och hundar av mycket stora raser som är äldre än 5 år rekommenderas SPECIFIC CGD-­XL Senior Large & Giant Breed.

Innehåller

Vete
majsprotein
fiskmjöl
betmassa
fett från fläsk
majs
hydrolyserat animaliskt protein
mineraler
fiskolja
vitaminer och spårämnen (inklusive kelaterade spårämnen)
äggpulver
lysin
psyllium husk
metionin
treonin
tryptofan
taurin
L-karnitin
rosmarinextrakt
Med naturliga antioxidanter (tokoferoler, rosmarinextrakt och C vitamin).
Innehåller inga tillsatta konstgjorda färg- eller smakämnen.

Näringsdeklaration

Energi kJ 1534
Protein 23,6
Fett 10,9
Kolhydrater 49,3
Fibrer 2,8
Kalcium 0,7
Fosfor 0,62
Natrium 0,23
Taurin 0,41
L-karnitin 31
Omega-3 fettsyror 0,62
EPA 0,21
DHA 0,23
Vatten 8,5g

Vill du veta mer om Specific™ Adult Large & Giant Breed CXD-XL

Ställ en egen fråga till någon av våra erfarna veterinärer och djurexperter. Vi svarar på alla frågor inom 48 timmar på arbetsdagar.

Recensioner