Vi använder cookies.

010 410 73 70

Professionell rådgivning

Animail erbjuder produktrådgivning som innebär att du som kund både före och efter köp har du möjlighet att få kostnadsfri rådgivning från några av landets främsta veterinärer. Alla produktfrågor besvaras inom 48 timmar. För att ställa en fråga till våra veterinärer använd frågelådan som du hittar under respektive produkt.

Se alla artiklar!

Senaste artiklar

Bantning och övervikt hos hund

Denna artikel är till för att hjälpa dig att förstå varför det är viktigt att hunden håller sig i lagom hull och visa hur du lyckas nå målet på ett bra sätt!

Läs mer

Bantning och övervikt hos katt

Denna artikel är till för att hjälpa dig att förstå varför det är viktigt att katten håller sig i lagom hull och visa hur du lyckas nå målet på ett bra sätt!

Läs mer

Nyår och skotträdda hundar!

Många hundar och hundägare börjar känna sig oroliga inför nyårsfirandet med dess fyrverkerier, veterinären ger sina bästa tips!

Läs mer

Därför ska du bry dig om din hunds avföring

Har du tittat lite extra på din hunds avföring på sistone? Gör det – den säger mycket om hur din hund mår.

Läs mer

Hundens och kattens mun och tandhälsa

Bra artikel som hjälper dig som hund och kattägare att sköta ditt djurs munhygien, detta leder till friskare tänder, tandkött och inte minst en bättre andedräkt.

Läs mer

Möt våra experter

Animail

Ragnhild Gundersen

Ragnhild jobbar som veterinär för hund och katt på Köpenhamns universitetsdjursjukhus. Hon jobbar som kirurg, undervisar veterinärstudenter i praktisk kirurgi.

Mia Opdahl

Ella Permer

Ylva Trygger

My Norden

Elina Brännström

Isak Ström

Ellinor Järlycke

Veronica Torell